avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Țevile de căldură ale vecinului care ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Țevile de căldură ale vecinului care ...

Asociație.
Bună ziua
Țevile de căldură ale vecinului care trec prin locuința mea,trebuie plătită de mine?Nu mă folosesc de acea căldură fiindcă sunt astupate,iar eu am centrală.
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 16:48, 11 Ianuarie 2025
Dezvoltati un pic discutia, sa intelegem.
Practic, cine va cere sa platiti dvs. caldura, mai ales ca ziceti ca acele tevi sunt izolate ?
Discutati si la asociatie, poate va ajuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema asociatia de proprietari privind sistemul de incalzire comun Andy_G Andy_G Buna Ziua, Vara aceasta, pana spre inceputul toamnei la blocul meu au fost trase gazele de catre cei de la Congaz.Un numar mare de locatari au renuntat la ... (vezi toată discuția)
Caldura pe tevi izolate + caldura spatii comune bloc 10 etaje PaulaAC PaulaAC Buna ziua. As vrea un raspuns la urmatoare situatie , aplicapil in 2020. Caut o metoda , legala , in care sa nu mai platesc sume aberante pentru ceva ce nu ... (vezi toată discuția)
Vrem sa ne razboim cu o firma de contorizare Mihaela_szilagy Mihaela_szilagy .Suntem o scara de bloc in care din 20 de apartamente mai sunt bransate 4,care au contract cu o firma de contorizare In fiecare luna cei debransati total ... (vezi toată discuția)