avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ma pot înscrie la școală în Anglia cu procura de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ma pot înscrie la școală în Anglia cu procura de la ambii ...

Ma pot înscrie la școală în Anglia ,cu procura de la ambii părinții divorțați ,făcută pe numele unei cunoștințe de familie ?, Și cu acea procură mă poate înscrie la școala cunoștința de familie?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 18:31, 12 Ianuarie 2025
Procura fiind in ce sens?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla dupa expirarea acordului de iesire din tara cu minorul Smariusss Smariusss Buna ziua am rugamintea de a ma ajuta cu anumite sfaturi cu privire la scoaterea fiului meu din tara,precisez ca am un acord de la mama copilului pentru a iesi ... (vezi toată discuția)
Inscriere copil la scoala ISeeVoices ISeeVoices Buna seara, Are soacra mea dreptul de a-mi inscrie copilul la scoala la cererea sotiei mele, fara ca eu sa stiu? Are soacra drept de semnatura in numele meu ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor carrmen9 carrmen9 buna ziua .ma numesc simona am 29 de ani si o fetita de 10 ani .nu ma mai inteleg cu sotul meu si vreau sa divortez .din octombrie 2011 sunt in anglia iar ... (vezi toată discuția)