Bună ziua! Având în vedere că fosta sotie (avem custodie comună pt copii) nu respectă hotărârea jud. privind programul de vizită pt cei 2 minori ( nu.mi dă copiii) doresc să apelez la executorul jud. Pt asta, am aplicat on line pt legalizarea hotărârii jud dar mi s-a răspuns că nu se poate deoarece dosarul e trimis la tribunal (precizez că hotărârea nu e definitivă întrucât am făcut apel, termenul fiind pe 20 febr). Așadar m-ar interesa dacă există vreo posibilitate să obțin mai rapid legalizarea hotărârii ca sa pot apela la executor și să-mi pot vedea copiii. Pe lângă obținerea legalizării hotărârii, aș dori apoi redactarea cererii de executare silită că să pot apela la executor și să continui demersurile juridice. Menționez că locuiesc în București, sector 3, tel. 0728914047.
Va rog sa va stergeti datele personale, veti fi contactat de cine stie cati si cine. Pentru hotarare, apelati la un avocat, gasiti la consultanti si aici. Pentru cererea de executare, aceasta se completeaza la fata locului. Pana aveti hotararea, cautati cu atentie un executor, nu toti fac astfel de executari.
Copie de pe minuta
gross405
Buna ziua
Am divortat, dar hotararea judecatoreasca nu a fost redactata inca.
In urma divortului unul din copii respectiv baiatul care are 12 ani, m ia fost ... (vezi toată discuția)