avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara Sunt căsătorită din anul 2009, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara Sunt căsătorită din anul 2009, împreună avem ...

Buna seara
Sunt căsătorită din anul 2009, împreună avem un băiat ,am construit o casă ,dar nu avem numai acte de recepție și este pe numele soțului
La un divorț ,eu as putea sa îmi dau parte mea băiatului sa nu mai complicam lucrurile în instanță

Alte discuții în legătură

Sunt divortat de 12 ani si traiesc in concubinaj de 10 ani. concubina ... tudor_11 tudor_11 sunt divortat de 12 ani si traiesc in concubinaj de 10 ani. concubina aste vaduva de 14 ani, sotul decedat in accident de munca in spania,ea avand pensie de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! recent am intabulat casa construita împreună cu ... SergiuGg SergiuGg Buna ziua! Recent am intabulat casa construita împreună cu sotia mea , atașând celor de la OCPI toate actele inclusiv certif.de căsătorie.... ... (vezi toată discuția)
Divort cu partaj o rugăminte mare am. am construit o casa împreună ... Ana Maria@1234 Ana Maria@1234 Divort cu partaj O rugăminte mare am. Am construit o casa împreună cu soțul,pe terenul mamei soțului,cu permisiunea dumneai. Soțul are copil de care ... (vezi toată discuția)