avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Inscrisul doveditor al calităţii de reprezentant al ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Inscrisul doveditor al calităţii de reprezentant al minorului (ca parinte)

In cazul in care, ca parinte si reprezentant legal, reprezinti un minor intr-un proces, care este înscrisul doveditor al calităţii tale de reprezentant (daca esti divortat si ai autoritate parinteasca comuna)? Se cere copie legalizată după dovada calitatii de reprezentant. Este suficienta cartea de identitate legalizata? Sau mai trebuie si hotararea de divort in copie legalizata? Multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 12 Ianuarie 2025
Marielle, utilizator

Alte discuții în legătură

Ce acte am nevoie pentru a o scoate pe fiica mea din tara? mikysad mikysad buna seara, ma numesc mihaela, am 27 ani si o fetita de 4 anisori. sunt divortata de tatal fetitei de 2 ani si am custodie exclusiva prin hotarare definitiva ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate la 14 ani hilda47 hilda47 Buna ziua ! As dori sa intreb daca mama are o anumita adresa in cartea de identitate iar pt fiica sa de 14 ani , nu are posibilitatea sa faca declaratia de ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de semnatura tatalui,sau nu? mihasava35 mihasava35 Buna ziua..Sunt divortata din aprilie 2016.In urma mariajului,a rezultat un copil,in varsta de aproape 5 ani acum.In urma divortului,am obtinut tutela ... (vezi toată discuția)