avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salutare, lucrez ca SGP și în urmă cu 6 luni am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salutare, lucrez ca SGP și în urmă cu 6 luni am avut tbc. ...

Salutare, lucrez ca SGP și în urmă cu 6 luni am avut tbc. Acum am terminat medicamentația și sunt vindecat, dar am înțeles ca trebuie să se întocmească și o comisie. Întrebarea mea este, mă poate da apt limitat în cazul acesta ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:33, 13 Ianuarie 2025
Nimeni nu poate sti ce diagnostic va pune acea comisie ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna sa fii apt limitat? ancaciocodeica ancaciocodeica Buna ziua! Intrebarea mea este legata de cazul unui cunoscut al meu care este jandarm. In urma spitalizarii si tratamentului de TBC (aceasta boala a ... (vezi toată discuția)
Se poate pensiona definitiv o persoana care a lucrat doar 8 ani de zile? zaharia daniela zaharia daniela mama mea a lucrat cu carte de munca doar 8 ani de zile , dupa care s-a imbolnavit de TBC si pe parcurs cardiologie. In tot acest timp a fost la medic pentru a ... (vezi toată discuția)
Reincadrare in munca dupa pensionare pe caz de boala d_stanoi d_stanoi Buna seara. O angajata intr-un spital se imbolnaveste de TBC in urma cu 2 ani si jumatate, urmeaza tratament conform protocoalelor in vigoare, se pensioneaza ... (vezi toată discuția)