avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara ! Sunt locatar într-un ansamblu nou ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara ! Sunt locatar într-un ansamblu nou construit și ...

Buna seara ! Sunt locatar într-un ansablu nou construit și la parter am un vecin care consuma iarba împreună cu alți prieteni, tot timpul e un dute-vino la el. Ce măsuri legale se pot lua pt evacuarea lui dacă acesta e cu întreținerea la zi. ?
Cel mai recent răspuns: ricadinas , utilizator 23:34, 13 Ianuarie 2025
Faceti sesizare la DIICOT.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma in apartament de bloc bonitza bonitza Avem o familie, care sta cu chirie intr-un apartament de la parter. Scara este cu 10 apartamente, din care doar 5 sunt locuite. Deci nu sunt multi locatari pe ... (vezi toată discuția)
A cui este dreptatea? a mea, sau a vecinului? daniilafe daniilafe Locuiesc intr-un bloc, la etajul I. Apartamentul este cu vedere spre spatele blocului, implicit si balconul (terasa) apartamentului. In spatele blocului, este ... (vezi toată discuția)
Gradinita la parterul blocului si curte de joaca in fata blocului stefanelul stefanelul Buna ziua. Locuiesc intr-un bloc la etajul 1. La parter functioneaza o gradinita cu aprox. 30-50 de copii. In fata blocului, inclusiv si sub balconul meu, este ... (vezi toată discuția)