avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Lucrări în apartament fără înștiințarea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Lucrări în apartament fără înștiințarea proprietarului

Bună ziua,
Dețin un apartament pe care îl am dat în chirie cu contract înregistrat la ANAF.
Abia am fost anunțată de către chiriasul meu ca s-a spart cadita de la dus pe care a inlocuit-o cumpărând una noua, chemând bineînțeles și un instalator. Acum chiriasul îmi cere banii pe tot deși nu m-a anunțat în prealabil de absolut nimic. Neprocedand corect chiriasul, neanuntandu-ma și făcând lucrările fără acordul meu, vă rog să îmi spuneți cum se împart toate cheltuielile aferente si cine le plătește. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 13:16, 14 Ianuarie 2025
Buna ziua

In cazul de fata chiriasul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli locative mccurta mccurta Buna ziua Am citit discutia aceasta si este mai veche. Am inteles ca s-ar fi shimbat legea (de la data acestor discutii)? Din cate citesc aici sunt si ... (vezi toată discuția)
Restituirea avans chirie Conditiichirie Conditiichirie Salut, Situatia in care ma aflu acum consta in faptul ca am avut garsoniera inchiriata unui domn, sub contract simplu (neinregistrat). El a anuntat in data ... (vezi toată discuția)
Neintelegere chirias/proprietar Madalincik Madalincik Buna seara! Am inchiriat un apartament si am avut mai multe probleme pe parcurs. Inchirierea a fost legala cu contractul la fisc. La inceput, s-a spart o ... (vezi toată discuția)