avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Am primit hotărârea definitivă. Ne-am dus la OCPI ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Am primit hotărârea definitivă. Ne-am dus la OCPI să facem ...

Am primit hotărârea definitivă.Ne-am dus la OCPI să facem cartea funciara, iar domnul de acolo a văzut că numele a fost greșit .A fost bun de la început,dar finalul ,a fost greșit.ce putem face,cine poate sa remedieze situația,unde trebuie să mergem?
Cel mai recent răspuns: Andreea.2024 , utilizator 15:10, 14 Ianuarie 2025
Bună ziua!

Adresați-vă instanței care a soluționat dosarul. Se va face o încheiere de îndreptare a erorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gresit numele in carte funciara ili47 ili47 Buna ziua ,acum am observat ca numele meu este gresit scris in cartea funciara ,lipseste ultima litera .Terenul respectiv ,am primit prin sentinta ... (vezi toată discuția)
Cadastru si intabulare valericadragan valericadragan Am vrut sa fac cadastru la apartament si cand surpriza mi s-a respins dosarul pe motivul ca este o gresala , pe apartamentul meu era cadastrul facut de un al ... (vezi toată discuția)
Nume gresit in extras c.f. goroon goroon ...buna ziua * In extrasul c.f. numele bunicului de la care am mostenit casa apare trecut gresit , in sensul ca doua litere sunt trecute eronat fata de ... (vezi toată discuția)