avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Prelungire dovadă permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Prelungire dovadă permis

Am făcut un accident ușor cu victime ( celălalt conducător auto nu a pățit nimic dar a solicitat totuși o ambulanță), mi s-a reținut permisul și am primit o dovadă pentru 15 zile care expiră pe 23.01. Este necesar să completez cererea pentru prelungire cu 10 zile înainte, dar nu știu numărul dosarului. polițistul care se ocupă nu mi-l poate comunica pentru ca dosarul încă nu este înregistrat. Cei de la parchet nu mi-au dat niciun răspuns, doar să completez cererea și să o trimit pe mail. Cum trebuie să procedez? Să mai aștept până la înregistrarea dosarului?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT STROIE CATALIN , Avocat 13:37, 14 Ianuarie 2025
1. angajati un avocat, 2. formulati cerere catre unitatea de parchet sa va comunice nr de dosar penal sigur este inregistrat pentru ca este cu victime.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reținere permis de conducere după accident allexuio90 allexuio90 Bună ziua, În urma cu 2 luni am avut un accident auto în care eu sunt vinovat pentru neacordare prioritate. În urma accidentului celalalt conducător ... (vezi toată discuția)
Solutionare dosar penal mariandoru mariandoru Am avut un accident usor,urmat de un telefon la linia de urgenta 112,in urma acestui telefon mi sa suspendat permisul de conducere,dupa care am facut audiente ... (vezi toată discuția)
Instrumentare dosar accident rutier Alex_Agapie Alex_Agapie Buna ziua, In noiembrie 2013 am fost implicat intr-un accident de circulatie, nu am acordat prioritate. Din accident a rezultat o victima ranita usor (o ... (vezi toată discuția)