avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Proprietate cumpărată acum 20 ani fără contract, ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Proprietate cumpărată acum 20 ani fără contract, doar chitanta

Proprietate cumpărat de 20 ani cu chitanta fără contract plătit impozitul și acum la primărie pe spațiu ,cum se pot face actele ?societatea de la care s a cumpărat nu mai exista.cum pot face actele în legalitate? MULȚUMESC ANTICIPAT!
Ultima modificare: Marți, 14 Ianuarie 2025
Costelfxudu, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună seara!
Luați legătura cu un avocat care să analizeze toate documentele pe cale aveți și să vă poată spună ce procedură puteți urma.
În funcție de acte, ar putea fi una sau mai multe modalități de dobândire a dreptului de proprietate, fie prin uzucapiune, dacă se poate face joncțiunea posesiilor, fie prin înscriere în cartea funciară a posesiei, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzucapiune? Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G In cazul in care nu exista niciun fel de acte de proprietate pe un teren, acesta mostenindu-se din tata in fiu cum era pe vremuri, ce fel de actiune ar trebui ... (vezi toată discuția)
Obtinerea actului de proprietate beneficiind de uzucapiune andrei calud andrei calud Buna ziua! In anul 1990 am cumparat o casa si un teren vis-a-vis de casa, cu chitanta de mana. In anul 2001 primaria a incadastrat terenul respectiv ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune sau inscrierea proprietatii in cartea funciara? adyo17 adyo17 Buna ziua! As vrea sa stiu care este calea cea mai simpla (din punct de vedere al timpului si/sau financiar) de a intra in posesia unui teren. Din ce m-am ... (vezi toată discuția)