Acum 1 luna de zile o colega a trimis un email mie si unui grup de colegi (inclusiv sefilor), dar nimanui de la Resurse Umane, in care ma acuza ca o hartuiesc, ca o urmaresc, ca o urasc, ca merg sa ma plang cu minciuni, etc, in conditiile in care eu nu i-am spus niciodata nimic acestei persoane si nici ea nu mi-a zis niciodata ca as deranja-o cu ceva. Culmea, cei din conducere m-au chestionat pe mine ca as avea ceva cu ea si o sa investegheze situatia pentru a ma sanctiona disciplinar. Vreau sa intreb daca e normal ce a facut colega mea pentru ca simt ca imaginea mea a fost puternic prejudiciata in fata colegilor. Cum ar trebui sa procedez si cum se incadreaza actiunea ei?
Conteaza foarte mult atunci cand te confrunti cu o problema sa intalnesti persoana bine informata care sa te indrume corect. Daca vi se intampla ce mi s-a intamplat mie sa stiti ca sunteti indreptatiti sa actionati. Un email in care esti jignit, ponegrit iti afecteaza imaginea si autoritatea la locul de munca si, asa cum am fost sfatuita, exista cai prin care sa iti faci dreptate: faceti plangere la ITM si la politie. Toti revin la litera legii dupa aceste demersuri. Succes!