avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1185 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca mi am luat tot concediu de odihna aferent anului ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca mi am luat tot concediu de odihna aferent anului trecut,anul ...

Daca mi am luat tot concediu de odihna aferent anului trecut,anul asta am dreptul la concediu aferent inca de la începutul anului sau trebuie sa treaca o anumita perioada?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:44, 15 Ianuarie 2025
Puteti sa va luati CO de la inceputul anului , desi CO se acorda proportional cu perioada lucrata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am dreptul la concediu de odihna? karla_adz karla_adz M-am angajat pe 19 noiembrie 2008 la o firma....am dreptul la concediu de odihna aferent perioadei lucrate pana la sfarsitul anului ( 31.12.2008) ? si daca da ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna bub2 bub2 Dupa angajare,peste cat timp am dreptul la concendiu de odihna? (vezi toată discuția)
Plata co balasaf balasaf Buna seara! Ma confrunt cu urmatoarea problema> am lucrat 2 luni si 2 sapt intr-o scoala (sunt profesor),iar contabila m a sunat azi sa ma informeze ca ea ... (vezi toată discuția)