avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua. Acum 7 ani eram căsătorită legal când ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua. Acum 7 ani eram căsătorită legal când am născut ...

Bună ziua. Acum 7 ani eram căsătorită legal când am născut baiatul. Tatăl biologic e cel cu care locuiesc și la momentul actual. În urma unor procese de divorț și tagada de paternitate, am obținut hotărârea ca baiatul sa poarte numele tatălui biologic. Eu fiind acum divorțată legal, trebuie sa schimb certificatul de naștere al copilului cu numele tatălui biologic . Întrebarea mea este dacă pot schimba și la rubrica mama cu numele meu de fata de dinaintea căsătoriei, ca să nu mai apar cu numele care lam avut pana acum.Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 10:43, 15 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu, veti ramane cu numele purtat la data nasterii copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am rămas însărcinată in timpul divorțului. tatăl ... Nicoleta Loreta Nicoleta Loreta Buna ziua! Am rămas însărcinată in timpul divorțului. Tatăl copilului nu este fostul soț. După procesul de tăgada paternității copilul a rămas pe ... (vezi toată discuția)
Paternitate- tagada timis2014 timis2014 Buna seara. Daca 2 persoane au decis sa divorteze administrativ ( la primarie sau la notar), dar sotia e insarcinata care este procedura cea mai simpla pt ... (vezi toată discuția)
Paternitate moonshadow moonshadow In cadrul unei casatorii, sotia ramane insarcinata cu un alt barbat. Intervine un divort=D>. Cum va putea acest \"alt barbat\", casatorindu-se cu mama ... (vezi toată discuția)