avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Tatal meu in urma divortului de mama mea mi-a donat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Tatal meu in urma divortului de mama mea mi-a donat jumatate ...

Tatal meu in urma divortului de mama mea mi-a donat jumatate de apartament prin procura notariala , eu am fost reprezentata de o alta personana deoarece eram minora pe vremea aceea.
Impozitul pe apartament la primarie apare tot pe tatal meu si mama mea .
Ce ar mai trebuie sa fac ca la impozit sa apar eu si mama mea ?

Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 15 Ianuarie 2025
Mady30, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 13:20, 15 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti cu actul de donatie la primarie.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Duceți copie xerox a actului de donație, la taxe și impozite.
De atunci trebuia dus actul, dar nu-i târziu nici acum.
vai de mine sunt ani buni de atunci :(
Sa va rugati sa nu fie mare amenda, nu mai retin cat e.
E vorba de o amenda pt cs nu v ați deschis rol fiscal în termenul legal.Daca sunteți într un oraș mai mic sau la tara e posibil sa treacă cu vederea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzarea unui apartament copiilor mariasabo mariasabo parintii mei au un apartament ,noi suntem 2 surori ,mama e plecata in italia si vrea sa treaca apartamentul pe numele nostru si tata ,eu pot sa fiu ... (vezi toată discuția)
Probleme la serviciul impozite si taxe oroian-rodica oroian-rodica Buna ziua, In anul 1997 am cumparat un teren extravilan pentru care s-a facut contract de vanzare cumparare cu martori. In anul 2001 mai cumparat un teren, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, parintii mei vor sa imi doneze un apartament ,eu fiind ... madaluta94 madaluta94 Buna ziua, parintii mei vor sa imi doneze un apartament ,eu fiind copil unic,deci unic mostenitor. Pe actul de proprietate si pe Rol-ul fiscal apare doar mama ... (vezi toată discuția)