avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am cumparat un apartament de 57 mp in anul 2024.In ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am cumparat un apartament de 57 mp in anul 2024.In extrasul cf ...

Am cumparat un apartament de 57 mp in anul 2024.In extrasul cf specifica "apartament compus din 2 camere ,antreu,bucatarie,camara alimente ,baie si boxa la subsol cu 8,03% pci si 70/867mp teren in proprietate". La taxe si impozite anul acesta trebuie sa platesc impozit pe o suprafata de 70 mp de teren.Deoarece de unde am cumparat apartamentul(la o licitatie publica) nu ma lamureste nimeni,nimeni nu stie nimic,intrebarea este daca acel teren e terenul de sub locuinta sau este gradina?
Multumesc pt eventualele raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 18:45, 15 Ianuarie 2025
Buna ziua

Probabil ca este vorba de terenul aferent constructiei, care poate sau nu sa includa si o bucata de zona verde/gradina/etc...
Pai ați scris dvs 70/867.
Adica: suprafața totală a terenului de sub bloc (amprenta) este de 867 m.p.
Proporțional cu apartamentul cumpărat va revine o cota parte din terenul întreg, cota ce reprezinta 70 m.p.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extras de carte funciara- suprafete bogdanucom bogdanucom In urma achizitiei unui apartament de 50 mp (suprafata desfasurata) si terenul aferent (cota) de 8mp in Extrasul de carte funciara pentru informare apar ... (vezi toată discuția)
Probleme imobil cu legea 112?!? Chel00 Chel00 Am mostenit de la o matusa care detinea in proprietate cu contract de vanzare-cumparare incheiat baza Legii 112/1995 cu SC H, un apartament (este ca o casa) ... (vezi toată discuția)
Proprietate boxa subsol bloc delia89 delia89 Buna ziua, Bunicii mei sunt proprietarii unui apartament la parter intr-un bloc din Bucuresti, construit in anii 80, ei sunt primii proprietari (fiind ... (vezi toată discuția)