avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Data încetării de drept a CIM art.56(1) lit.c din ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Data încetării de drept a CIM art.56(1) lit.c din Codul muncii

Bună ziua, vă rog să-mi spuneți la ce dată încetează de drept CIM în temeiul art.56(1) lit.c din Codul muncii: la data primirii deciziei de pensionare sau la data la care compartimentul resurse umane constată că au fost îndeplinite condițiile de pensionare pentru limită de vârstă.Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:15, 15 Ianuarie 2025
la data îndeplinirii condițiilor de pensionare pentru limită de vârstă
Ultima modificare: Miercuri, 15 Ianuarie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În cazul continuării activității până la împlinirea vârstei ... Marceamarcea Marceamarcea În cazul continuării activității până la împlinirea vârstei de 65 de ani (femei), la primirea deciziei de pensionare pentru limită de ... (vezi toată discuția)
Incetarea contractului individual de munca si decizia de pensionare marinasimionescu marinasimionescu Buna ziua, Mi se poate inchide Contractul Individual de Munca (CIM) inainte de primirea deciziei de pensionare ?! Mentionez ca incepand cu 14 iunie 2017 ... (vezi toată discuția)
Pensionare ContSters48681 ContSters48681 Buna ziua. Am bagat dosarul de pensionare. Mai trebuie sa lucrez pana imi vine decizia sau nu e obligatoriu? Multumesc. (vezi toată discuția)