avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am depus actele la notariat ptr succesiune,am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am depus actele la notariat ptr succesiune,am completat declarația ...

Am depus actele la notariat ptr succesiune,am completat declarația pe data de 10.01.2025 notarială,și aflu de la mama vezi că eu am fost căsătorită cu taicatu In anul 1977 a recunoscuto pe sora apoi a divorțat și să recasatorit mă recunoscut și pe mine apoi tata a murit.
Trebuie sa merg la notariat din nou.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 18:15, 15 Ianuarie 2025
Discutați cu notarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere de mostenire MARIUSRusu1996 MARIUSRusu1996 Buna ziua! Anul trecut in noiembrie tatal meu a murit, asa ca ne-am gandit sa dezbatem succesiune (eu,mama,sora mea). Eu ar trebuit sa plec din tara pentru o ... (vezi toată discuția)
Succesiune Oana_Adriana Oana_Adriana Buna ziua, am urmatoarea problema legata de o succesiune. Tatal meu a murit, mama mea inca traieste....dar: am o sora din prima casatorie a mamei (crescuta ... (vezi toată discuția)
Deschidere succesiune gurum21free gurum21free ...mama a murit in 1979, data la care eu si sora mea aveam 12 si respectiv 16 ani, nu s-a facut atunci succesiunea intrucat tata la toate discutiile ulterioare ... (vezi toată discuția)