avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna seara! Ce legislatie apara o persoana juridica de ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna seara! Ce legislatie apara o persoana juridica de taxele ...

Buna seara! Ce legislatie apara o persoana juridica de taxele de reziliere impuse de vodafone la rezilierea anticipata a contractului? Ce anume trebuie facut? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 20:17, 17 Ianuarie 2025
nici una. si vodafone e persoana juridica. asa numitele taxe sunt penalitati pentru neindeplinirea contractelor.
pentru astfel de situatii, va achizitionati cartele prepaid
Ultima modificare: Joi, 16 Ianuarie 2025
adriandimitriu, utilizator
Adica daca reziliez contractul mai devreme e obligatoriu sa platesc sutele de euro pe care le cere vodafone??? Nu e ilegal sa platesc nuste servicii pe care nu le voi mai avea si nici nu le mai doresc?

adriandimitriu a scris:

nici una. si vodafone e persoana juridica. asa numitele taxe sunt penalitati pentru neindeplinirea contractelor.
pentru astfel de situatii, va achizitionati cartele prepaid

nu e obligatoriu, dar aproape sigur veti fi somat/ executat, etc. retorica dvs nu are legatura cu regulile economice. dar va puteti judeca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telefonie zsoli71 zsoli71 Buna ziua, Am solicitat la Vodafone rezilierea contractului inainte de expirarea perioadei contractuale. Vodafone mi-a raspuns ca trebuie sa platesc taxa de ... (vezi toată discuția)
Contract telefonie mobila, abuz? adrianamihaela adrianamihaela buna seara, va rog frumos sa imi spuneti daca legea 161/2010 din 12.07.2010 pt modif art 84 din legea 296/2004 privind cod consumului si legea 193/2000 ... (vezi toată discuția)
Proces cu vodafone pentru neplata abonament mboncalo mboncalo Buna ziua, As vrea sa cer sfatul dumneavastra in legatura cu problema mea cu Vodafone. Am fost abordat in primavara acestui an cu o oferta promotionala de ... (vezi toată discuția)