avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am câștigat o proprietate in instanța, in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am câștigat o proprietate in instanța, in provincie, m-am ...

Am câștigat o proprietate in instanța, in provincie, m-am judecat cu moștenitorul fostului proprietar-decedat.
Ce trebuie sa fac in continuare, de unde iau hotărârea instanței legalizata, și unde fac intabularea,… Nu știu pașii ce trebuie sa-i urmez.
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 05:32, 16 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Hotărârea o legalizati la instanta care a pronunțat hotărârea,intabularea se face la Oficiul de Carte Funciara din raza imobilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare in baza unui act de intretinere ulterior desfiintat anemo anemo Buna ziua, am o intrebare : S-a facut un contract de intretinere intre unchi si nepoata, dupa decesul unchiului matusa a spart actul pentru ca nepoata nu a ... (vezi toată discuția)
Extras carte funciara t0much t0much Am castigat procesul in vederea unui apartament de pe urma defunctei mame prin hotarare judecatoreasca irevocabila in care specifica sa platesc surori mele o ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere anulat, persoana in varsta decedata si noi figuram in continuare ca proprietari in cartea funciara georgetteivonna georgetteivonna Buna ziua, In urma cu cativa ani, am facut un contract de vanzare cumparare cu o persoana in varsta, am inscris imobilul in cartea funciara pe numele nostru si ... (vezi toată discuția)