avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In urma divortului tatal meu mi-a donat jumatate din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In urma divortului tatal meu mi-a donat jumatate din apartament ...

In urma divortului tatal meu mi-a donat jumatate din apartament prin notar , mentionez faptul ca sunt singurul lor copil .
Ce trebuie sa fac cu acest act de donatie ? Pe langa acest act de donatie , mai trebuie sa fac vreaun act notarial sau este de ajuns acest act de donatie ?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 09:03, 16 Ianuarie 2025
sa obtineti prin notar extrasul CF

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vânzare apartament deținut 50%/50% împreuna cu tatăl meu, care cu ani în urmă a făcut un testament în favoarea unei rude. Îl putem vinde fără riscuri ulterioare? DonaB DonaB Buna ziua, Detin impreuna cu tatal meu (in varsta de 87 ani) un apartament in Buc. (50%-50%). Dreptul de proprietate l-am dobandit in urma succesiunii dupa ... (vezi toată discuția)
Revocare donatie ELENA STELIAN ELENA STELIAN Buna ziua! As aprecia raspunsul la urmatoarea speta: in urma cu 3 ani am donat tatalui meu uzufructul la un apartament (nud proprietar fiind soacra mea) si ... (vezi toată discuția)
Tatal meu in urma divortului de mama mea mi-a donat jumatate ... Mady30 Mady30 Tatal meu in urma divortului de mama mea mi-a donat jumatate de apartament prin procura notariala , eu am fost reprezentata de o alta personana deoarece eram ... (vezi toată discuția)