avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua! Tentativa de omor se prescrie? Și dacă ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua! Tentativa de omor se prescrie? Și dacă da, după ...

Bună ziua! Tentativa de omor se prescrie? Și dacă da, după cat timp? Dacă au trecut 6 ani de la fapta și nu s-a făcut nimic până acum, nu există dovezi, doar martori care până acum nu au fost chemați. Dosarul sa deschis după 5 de la comiterea faptei
Cel mai recent răspuns: Anelisse darius , utilizator 10:31, 16 Ianuarie 2025

[]Bună ziua! Tentativa de omor se prescrie? Și dacă da, după cat timp? Dacă au trecut 6 ani de la fapta și nu s-a făcut nimic până acum, nu există dovezi, doar martori care până acum nu au fost chemați. Dosarul sa deschis după 5 de la comiterea faptei
[/]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptia unei infractiuni melinaR melinaR nu stiu daca am scris bine dar intrebarea mea e nepotul meu impreuna cu un prieten care a declansat toata nenorocirea s-a batut incaierat cu victima si in urma ... (vezi toată discuția)
Control judiciar sau arest la domiciliu Boșnete Boșnete Buna ziua , prietenul meu a fost recent arestat preventiv pentru o tentativa de omor. Victimele sustin ca el a luat un cutit si i-a amenintat ca ii omoara. ... (vezi toată discuția)
Amenintarea cu moartea sau tentativa la omor calificat alexadr alexadr Buna seara/ziua! Am 18 ani si in urma cu 2 saptamani am depus o plangere la sectia de politie pentru amenintare cu moartea. Bunicul meu a incercat sa ma ... (vezi toată discuția)