avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... pot sa ma reprezint intr-un proces civil singur fara ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

pot sa ma reprezint intr-un proces civil singur fara sa am studi ...

pot sa ma reprezint intr-un proces civil singur fara sa am studi in drept si care sunt pasi care trebuie sa-i fac,multumesc
Cel mai recent răspuns: mihneacosmin , utilizator 07:05, 17 Ianuarie 2025
Puteți sa faceți orice experiente pe dvs.Daca procesul are totuși o miza financiara era recomandat sa va angajați av.Daca e vorba de o amenda de circulatie sau de ceva banal e de înțeles ca poate nu rentează angajarea unui av ,
dacă e vorba de moșteniri,partajarea unor bunuri imobile atunci în caz ca pierdeți nu puteți decât sa dați vina pe dvs..Inyeelept ar fi măcar sa consultati un av pt a vedea dacă demersul dvs ate vreo șansă în cazul în care sunteți reclamant iar dacă sunteți parat măcar sa va fi făcut o întâmpinare.Ce pași sa faceți,,sa puneți mana pe coduri,sa citiți cum se desfășoară un proces,cum sa dovediți ce solicitați sau dacă va apărați cum sa indicați probe etcetc.
Ultima modificare: Joi, 16 Ianuarie 2025
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, ce se intampla daca nu ma prezint la un proces, am ... Lili2510 Lili2510 Bună seara,ce se intampla daca nu ma prezint la un proces,am calitatea de pârâta,subiectul este financiar și nu mi am angajat avocat,prima întâmpinare ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,vreau sa stiu ce as putea face pentru urmatoarea intamplare.....un ... Geany26 Geany26 Buna ziua,vreau sa stiu ce as putea face pentru urmatoarea intamplare.....un grup format din 8-10 persoane imi vorbesc familia de rau in comunitatea unde ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o intrebare legata despre un proces de divort. ... Petre_S Petre_S Buna ziua, Am o intrebare legata despre un proces de divort. Daca paratul nu gaseste sau nu vrea sa gaseasca un avocat, cat timp poate amana solutionarea ... (vezi toată discuția)