avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Am vandut o motocicileta catre o persoana , aceasta nu ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Am vandut o motocicileta catre o persoana , aceasta nu a facut transcrierea ei si as dorii sa o scot de pe mine.

Buna ziua,

In 2016 am vandut o motocicileta catre o persoana , aceasta nu a facut transcrierea ei si as dorii sa o scot de pe mine.
Problema este ca nu mai am copie dupa actul de vanzare cumparare dar nici nu mai stiu cum il cheama sau contactul persoanei.
cum as putea solutiona problema
Ultima modificare: Joi, 16 Ianuarie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 14:44, 16 Ianuarie 2025
Buna ziua!In opinia mea,nu mai aveti ce solutiona daca nu mai aveti acte.Motocicleta va ramane inscrisa pe numele dvs.Sau poate sa mergeti la politia rutiera sa rugati pe cineva sa afle numele cumparatorului dupa numarul de inmatriculare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism dupa vanzare ioan88 ioan88 Buna ziua! Am si eu problema pe care nu reusesc sa o duc la capat. In urma cu un an de zile am vandut un autoturism prin incheierea unui contract de ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina succesiune RusRIM RusRIM Am obtinut o masina (foarte veche) in urma unei succesiuni (unic mostenitor). Masina este inmatriculata pe numele persoanei decedate si are taxele si ITP la ... (vezi toată discuția)
Dupa 2 ani.....masina este tot pe numele meu.....si a facut accident dertysweet dertysweet buna ziua! am vandut acum 2 ani de zile o masina, am urmat toate procedurile ce imi reveneau mie: act vanzare cumparare, circa financiara pentru radiere si ... (vezi toată discuția)