avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua , In data de 1,08,2024 v-am trimis o cerere ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua , In data de 1,08,2024 v-am trimis o cerere de recalculare ...

Buna ziua ,
In data de 1,08,2024 am trimis o cerere de recalculare a pensiei pentru perioada lucrata(01,09,2023-01,09,2024),pana acum nu s-a facut .Cand se va face sau daca se mai face?
Cu stima,
Valentin Gheorghe.
Ultima modificare: Joi, 16 Ianuarie 2025
valyg, utilizator
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 15:31, 16 Ianuarie 2025
Cereti relatii/informatii de la casa locala.
Am trimis trei E-mailuri nu am primit decit confirmare iar la telefon nu raspunde nimeni.
Mergeti la casa teritoriala de pensii si intrebati.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cereti ajutorul CNPP:petitii.sesizari@cnpp.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de revizuire primita la 04.12,2024,, pensia recalculata ... ili47 ili47 Decizie de revizuire primita la 04.12,2024,, pensia recalculata din 01.09.2024, in luna ianuarie am primit pensia veche si nici diferenta pe 4 luni , Oare cand ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie Frigioiu52 Frigioiu52 Buna ziua, Am continuat sa lucrez si dupa pensionare si am depus doua cereri de recalculare a pensiei una anul trecut in februarie si una anul acesta in ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie DanaTanasescu DanaTanasescu Buna ziua, In luna aprilie 2016 am depus solicitare de recalculare a pensie atasand toate documentele necesare si doveditoare. Nici pana in prezent (07 ... (vezi toată discuția)