avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sunt studenta la master in ultimul an, dar in paralel ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sunt studenta la master in ultimul an, dar in paralel lucrez, ...

Sunt studenta la master in ultimul an dar in paralel lucrez, este posibil sa primesc indemnizatie de crestere copil si de la facultate? Urmeaza sa nasc in iunie.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:09, 16 Ianuarie 2025
indemnizatie de crestere copil nu se primeste de la facultate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil pentru mame studente daniela8888 daniela8888 Buna ziua! sunt studenta in ultimul an la master.Situatia scolara se incheie la jumatatea lunii iunie, iar eu urmeaza sa nasc in septembrie.daca ma inscriu in ... (vezi toată discuția)
Sunt studenta in ultimul an de facultate si insarcinata, am dreptul la somaj? elenaboboc91 elenaboboc91 Sunt studenta in anul III de facultate la zi si urmeaza sa dau licenta. Sunt de asemenea insarcinata si urmeaza sa nasc in septembrie. Am dreptul la somaj dupa ... (vezi toată discuția)
Indemnizație creștere copil Xuby Xuby Buna ziua. Sunt studenta din anul 2012, facultate la zi, am avut intrerupt anul universitar 2014/2015 (primul copil). Facultatea este de 4 ani, teoretic ... (vezi toată discuția)