avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna, va rog sa ma ajutati cu un raspuns, lucrez la ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna, va rog sa ma ajutati cu un raspuns, lucrez la mai multi ...

Concediu prenatal/posnatal.
va rog sa ma ajutati cu un raspuns, lucrez la mai multi angajatori si doresc sa imi inaintez concediu prenatal la toti in afara de unul, la care am doar 4 luni lucrate in ultimele 12 luni, se poate sa raman la acest angajator fara concediu prenatal si sa cer doar post natal, mai am cam 6 saptamani pana la nastere. De asemenea, pot cere la acest angajator concediu postnatal? Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 16 Ianuarie 2025
DianaD8508, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:31, 17 Ianuarie 2025
Nu puteti fi in concediu medical la un angajator si la altul nu .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prenatal Puffarina Puffarina Buna seara! Ajutati-ma si pe mine, va rog, cum sta treaba cu prenatalul. La cate saptamani poti intra conform legii in concediu prenatal? Care este legea pt ... (vezi toată discuția)
Am fost somera si sunt insarcinata jojica jojica Salutare. Dupa o vechime de 7 ani pe cartea de munca am intrat in somaj 12 luni.Am terminat somajul in octombrie 2010 ,am aflat ca sunt insarcinata in luna ... (vezi toată discuția)
Cate luni trebuie sa ai lucrate sa poti primi indemnizație MONICA ROXANA Voinea MONICA ROXANA Voinea Am lucrat 9 luni la o firmă, acum lucrez la alta firma de 6 luni.intre aceste 2 locuri de muncă am avut o lună întrerupere, Dacă am avut 1 luna ... (vezi toată discuția)