avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... in cazul unui dosar penal in care s-a dispus clasarea ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

in cazul unui dosar penal in care s-a dispus clasarea cauzei ...

in cazul unui dosar penal in care s-a dispus clasarea cauzei prin doua ordonante de clasare date de procuror si prim procuror dupa care PETENTUL continua sa faca din nou plangere impotriva celor doua ordonante de clasare la judecatorul de camera preliminara ,INTIMATUL are nevoie de avocat fiind citat sa se prezinte in instanta pe 3 .02.2025
in ce consta procesul?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 22:15, 18 Ianuarie 2025
Buna ziua, ar trebui sa va angajati avocat ontrucat daca se anuleaza clasarea atunci procesul penal va merge mai departe in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

S-a schimbat procedura? Just-drept Just-drept Am facut plangere impotriva unei ord. de NUP data de Parchet, plangerea fiind depusa la instanta conf. art. 340 cpp. Am primit de curand o citatie prin care ... (vezi toată discuția)
Clasare cauza de malpraxis medical prin prescriptia raspunderii penale Marcel2017 Marcel2017 Va supun atentiei urmatoarea spetă de malpraxis medical: Am depus plangere împotriva soluţiei de clasare cuprinsă în Ordonanţa nr.... emisă de ... (vezi toată discuția)
Inceperea judecății Narcisa_ Narcisa_ Parchetul a emis ordonanta de clasare, iar judecatorul de camera preliminara a desfintat ordonanta (art. 341 cpp) în vederea completării urmăririi ... (vezi toată discuția)