avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Administratorul si președintele de bloc au stabilit ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Administratorul si președintele de bloc au stabilit ei 2 sa majoreze fondul de ...

Adm si presed de bloc au stabilit ei 2 sa majoreze fondul de rulment cu 50%, ca asa au vrut ei, fara a face Adunare Generala a proprietarilor. M.am trezit cu un f de rulment de 750 ron, la o intretinere de 404 ron, desi aveam deja 500 ron la f de rulment. E normal? Cum pot lua banii inapoi?

Alte discuții în legătură

Buna seara. am vrut sa imi platesc intretinerea dar nu a vrut ... CHIRIAC M. CHIRIAC M. Buna seara. Am vrut sa imi platesc intretinerea dar nu a vrut sa imi primeasca bani decat dupa ce platesc restantele la fondul de rulment si fondul de ... (vezi toată discuția)
Cuantum fond de rulment conform legii Laura_B_ Laura_B_ Buna ziua, Ma puteti ajuta va rog sa inteleg care este conform legii cuantumul fondului de rulment pe care trebuie sa il platesc? In anul 2011 intretinerea ... (vezi toată discuția)
Administratorul nu reface anual fondul de rulment, îl menține la valoarea cea mai mare din ultimii ani, și dorește să pună și penalizare. cum se poate rezolva acest caz? bomboana bomboana Din ianuarie 2013, administratorul blocului mentine fondul meu de rulment la 900 lei.Deoarece atunci am avut intretinerea cea mai mare. Conform Legii 230/2007, ... (vezi toată discuția)