avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general depreciere
Discuție deschisă în Contabilitate în general

depreciere

am luat un golf 3 din '94 cu motor de 1.6 si normal taxa ar fi de 832 de euro.am fost la rar si mi s-a dat un certificat de depreciere pe care scrie un coeficient de depreciere de 1.1566. ce vrea sa insemne asta?cum calculez cu ce ma ajuta asta la scaderea taxei?multumesc mult...
Cel mai recent răspuns: MALAMUT , Consultant fiscal 19:52, 11 Februarie 2010
Taxa de poluare auto si accizele cresc, din 2010.
calculati aici taxa

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot obtine numere rosii? daniel_gl_84 daniel_gl_84 Buna ziua, intrebarea mea este referitoare la numerele provizorii , si anume: pot obtine inca un set sau poate mai multe (cat timp tine procesul)de numere ... (vezi toată discuția)
Calculul gradului de depreciera a autovehicolelor catacata602 catacata602 am un golf 3 din 1993 si trebuie sa platesc pt inmatriculare 3100 de lei imi poate spune cineva cu cat scade valoarea taxei daca fac determinarea gradului de ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare 2008 si taxa poluare 2010 Giorgiana1986 Giorgiana1986 Buna, in 2008 in oct-noi am inmatriculat un vento din 94 platind taxa de poluare de 1000 de lei si RAR-ul aproximativ 300 de lei. La un vento identic, pe care ... (vezi toată discuția)