avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, sunt asisten medical și lucrez intr-un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, sunt asisten medical și lucrez intr-un spital de ...

Bună ziua, sunt asisten medical și lucrez intr-un spital de stat,detasarea de pe o sectie pe alta este legala? și dacă da cât timp și de câte ori intr-un an?Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:50, 17 Ianuarie 2025
NU opereaza detasarea , ci schimbarea locului muncii ..detasarea presupune doi angajatori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordin ministerul sanatatii-buna ziua, stie cineva de un ordin al ministerului sanatatii ... logofatu logofatu Buna ziua, stie cineva de un ordin al ministerului sanatatii prin care se interzic transferurile de pe o sectie pe alta intr-un spital si se accepta doar ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am și eu o întrebare. sunt asistenta medicala ,și ... Sanda Constantinela Sanda Constantinela Bună ziua! Am și eu o întrebare. Sunt asistenta medicala ,și de 2 ani de zile sunt detasata pe o sectie în cadrul unui spital . Doresc sa ma transfer ... (vezi toată discuția)
Transfer intraspitalicesc marin luiza mihaela marin luiza mihaela sunt angajata a unui spital din romania in urma unui conflict cu medicul sef de sectie a trebuit sa plec de e aceea sectie gasind loc prin detasare la ... (vezi toată discuția)