avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inchidere societate care functiona ca bar de zi.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inchidere societate care functiona ca bar de zi.

Am o societate care functiona ca bar de zi.
Sunt in imposibilitate de plata, acumuland datorii la utilitati, chirie, anaf etc.
Barul este nefunctional din 18.12.2024.
Cum pot declara falimentul?
Sau dupa parerea dv, ce se poate face sa inchid firma.
Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 17 Ianuarie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 22:19, 21 Ianuarie 2025
Firma nu o puteti inchide la Registru din cauza datoriilor anaf, decat dupa ce le platiti. Insolventa/falimentul in instanta il puteti cere daca datoriile depasesc 40.000 lei.

Multumesc, pt amabilitatea de a-mi da un raspuns.
Datoriile de 40.000 lei, trebuie cumulate de la chirie, utilitati, furnizori etc, sau doar de la anaf?
Cumulate de la orice fel de creditori, nu numai de la anaf.
Bună seara, care este procedura pt a cere in instanta falimentul?
Ce pasi trebuie sa fac si cum se intocmeste o astfel de intampinare sau memoriu?
Multumesc
Pentru aceasta trimiteti actele dirmei unui avocat si va indruma in cadrul unei consultante juridice si va poate ajuta si cu reprezentare, redactare, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolvență colina colina Bună ziua, Dacă sunt o persoana juridică, care și-a încetat activitatea în 2014, in urma nereușitei de a face suficient profit încât să ies in ... (vezi toată discuția)
Evitare impozit forfetar prin faliment? infoleg infoleg De maine 1 mai 2009, daca bine am inteles, chiar daca mergem sa suspendam activitatea sau sa radiem firma tot intram sub incidenta taxei maritului Pogea cel ... (vezi toată discuția)
Închidere firmă Moise Ana Moise Ana Dacă am datorii la fisc de25000 lei cum pot închide Firma? Nu mai are activitate. (vezi toată discuția)