avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Un PFA e obligatoriu sa aiba sediu?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Un PFA e obligatoriu sa aiba sediu?

Un PFA e obligatoriu sa aiba sediu? De exemplu eu daca pictez tablouri si doresc sa le vand legal pe internet ( gen pe instagram), e obligatoriu sa am un sediu?
. Cum pot vinde legal ceva lucrat de mine in conditiile in care am domiciliu, dar nu am o proprietate personala?
Ultima modificare: Vineri, 17 Ianuarie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 13:49, 17 Ianuarie 2025
Gasiti detalii aici
[ link extern ]
Buna ziua

Da, este obligatoriu sa aveti un sediu social. Nu este obligatoriu ca sediul social sa fie proprietatea dvs.

Daca nu gasiti pe nimeni dispus sa va gazduiasca sediul social, puteti apela la firme care ofera aceasta facilitate contra unui comision.
Ultima modificare: Vineri, 17 Ianuarie 2025
BogdanGri, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum inreg in conta niste tablouri achiz de la o persoana fizica ,pentru vanzare in magazin. gabrijela gabrijela Am un prieten pictor. In timpul liber picteaza. M-a rugat sa il ajut sa-si vanda tablourile in magazinul meu (magazinul este de bricolage).A incercat prin ... (vezi toată discuția)
Pfa clauss841 clauss841 Buna ziua, De curând am inceput sa aduc pentru vânzare niște hăinuțe. Nu am bănuții necesari pt a deschide un magazin. Ma gandesc la un PFA pt a fi in ... (vezi toată discuția)
Societate comercialã fãrã punct de lucru sau sediu autorizat Lorien Lorien Bună ziua, am nelămuriri şi aştept păreri la următoarea problemă : un SRL din 2009 are sediu social fără activitate (închiriază o cameră de la ... (vezi toată discuția)