Buna ziua,
numele meu este Nicoleta si am o problema cu [firma de recuperare]. In anul 2003 am avut un contract cu [EDITAT] (telefonie mobila), si am avut o factura de 42 de lei pe care la vremea aceea nu am achitat-o, si am facut-o uitata (daca pot spune asa). In 2006 am fost sunata de [firma de recuperare] care au sustinut ca au trimis numeroase notificari scrise prin posta sa ma anunte de acest debit, dar pe care eu nu le-am primit, si m-iau spus sa ma gandesc la o solutie sa imi achit aceasta datorie + dobanda + taxa reziliere contrat 660 lei ... Am lasat-o balta si atunci. Iar acum m-au sunat din nou cu aceeasi problema si mi-au spus ca daca nu platesc o sa fiu trecuta la biroul de credite. Eu din cate stiu orice astfel de datorie se prescrie dupa o anumita perioada. E corect? Ma incadrez? Au cum sa imi faca rau (sa ma inscrie la biroul de credite)? Va rog tare mult sa ma ajutati cu problema asta ca nu prea am de unde sa le dau atatia bani ...
Va multumesc anticipat pt ajutor si sper sa fie in favoarea mea, sa ma pot lupta cu ei ...
Buna ziua, va multumesc pentru raspunsul de pe forum, insa as vrea sa ma lamuresc, faceti referire la baza de date a bancilor, a companiei de telefonie mobila sau ...? In ce fel ma afecteaza direct acest lucru , faptul ca sunt in baza de date ....???
Va multumesc inca o data.