avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... O persoana doreste sa devina membru intr-o asociatie ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

O persoana doreste sa devina membru intr-o asociatie ONG.

O persoana doreste sa devina membru intr-o asociatie ong. Trebuie doar sa semneze o simpla adeziune si plateste o cotizatie anuala conform statutului ong sau trebuie cazier judiciar si ce alte complicatii ?
Ultima modificare: Vineri, 17 Ianuarie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 19:42, 17 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru simplii membrii cu drepturi depline este suficient ceea ce ați scris.
Se cere certificat de cazier fiscal în cazul cooptării unor noi membri cu drepturi depline în asociaţie, atunci când aceştia dobândesc prin alegere şi calitatea de reprezentanţi legali ai asociației deja înregistrată (președinte și ceilalți membrii ai comitetului director).
Ultima modificare: Vineri, 17 Ianuarie 2025
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consiliu director , adunare generala , presedinte la o asociatie non-profit Adryan.D Adryan.D Zilele acestea m-am documentat si mai bine si aici pe site-u dar si pe google si sunt oarecum nelamurit de aceea pun intrebarea pentru a ma lamuri foarte ... (vezi toată discuția)
Intrarea unui nou asociat intr-un ong anaroxana_hela anaroxana_hela Buna ziua. Am si eu doua intrebari: 1.Ce pasi trebuie sa parcuragem pentru a adauga un nou membru in ONG? 2. Ce trebuie sa facem daca unul din membrii ... (vezi toată discuția)
Obligativitate formular letric inscriere membru cotizant cristiturcin cristiturcin Buna seara, este obligatorie completarea unui formular letric pentru inscrierea ca membru cotizant in cadrul unei asociatii? Daca nu, care sunt ... (vezi toată discuția)