avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cum pot să plătesc comisioane unui șofer?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cum pot să plătesc comisioane unui șofer?

Cum pot să plătesc comisioane unui șofer?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:47, 18 Ianuarie 2025
In baza unui contract , fie de munca, fie de comision.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restructurare post Teo1234 Teo1234 Buna ziua, Va scriu cu o intrebare foarte importanta si urgenta: compania la care lucrez mi-a adus la cunostinta recent decizia de restructurare prin care ... (vezi toată discuția)
Lipsa unui contract de comision prichindelisor prichindelisor Ce sanse am sa recuperez niste bani care mi se cuvin din incheierea unor contracte realizate ca angajat al unei companii. Intelegerea a fost sa primesc un ... (vezi toată discuția)
Parte fixa + comision cristina.m_m cristina.m_m In contractele de munca intocmite de angajator este precizata doar partea fixa comisioanele realizate apar in stat ca si prime, se ... (vezi toată discuția)