avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine. In ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine. In 2015 mam ...

Buna ziua
Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine.
In 2015 mam căsătorit in uk si in 2018 am fost in Deva județul Hunedoara avind acolo domiciliu in acel timp si am transcris certificatul de casatorie,deci am certificat rominesc.Acum vrem sa divortam de oare ce nu mai stam de 2 ani inpreuna si el este deja cu altcineva.Putem sa mergem la un Notar Public in România sa divortam pe cale amiabila?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 22:06, 18 Ianuarie 2025
Buna ziua, daca sunteti de acord, da. Altfel, divort prin instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie in italia divort in romania mihai007 mihai007 Buna seara suntem o pereche de romani cu resedinta in ambele tari dar vrem sa divortam pe cale amiabila in Romania,casatoria e transcrisa in Romania,va rog ... (vezi toată discuția)
Starea civila - casatorie cu cetatean strain divortat sbarcea sbarcea Buna ziua am o nelamurire si as vrea tare mult sa ma ajutati eu si prietenul meu am vrea sa ne casatorim in romania el fiind din pakistan ,el a mai fost ... (vezi toată discuția)
Anulare divort shguni shguni Am divortat la notar de sot cetatean strain. Fostul sot a avut translator in limba engleza, dar declara ca nu a inteles tot procedeul de divort si nu a avut ... (vezi toată discuția)