avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In urma unei succesiuni facute la tribunal între ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In urma unei succesiuni facute la tribunal între tatal meu ...

In urma unei succesiunea facute la tribunal .
Intre tatal meu , eu fiica si fratele meu .
Fratele a urmat sa devi a Propietar dupa achitarea banilor către. Noi , ce ne revin in urma succesiunii dupa mama .
Totul s a intamplat acum 6 ani . Intre timp tatal a murit . Bani nu au fost achitați . Doar ca in cartea funciară apare propietar fratele .
Ce pot face eu ca și fiica în situația asta ?
Țin să menționez ca fratele și a schimbat domiciliul, locuiește în Anglia unde și a cumpărat o casă .
Timp în care el nu achitat impozitul la stat .

Întrebarea mea este următoarea : Cum apare fratele ca propietar în cartea funciară .

Mulțumesc .
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 15:20, 18 Ianuarie 2025
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fratele apare proprietar in cartea funciara si dvs apareti cu un drept de sulta in cartea funciara.
Fratele apare proprietar in cartea funciara pentru ca s-a judecat un proces in care i s-a atribuit dansului casa. Dvs asa ati spus mai sus.
Daca fratele nu va da banii datorati, initiati o executare silita si va recuparati banii. Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de identitate obtinuta cu declaratie falsa AlexandraDD AlexandraDD Buna ziua, Pentru o noua carte de identitate printre alte acte este necesar la politie si contractul imobilului pe adresa caruia se face cartea de identitate. ... (vezi toată discuția)
Mostenire Ionel1234 Ionel1234 Buna seara.Tatal meu a avut inca dou frati ;deci au fost trei copii la parinti; dupa parinti a ramas o casa iar in 1986 unul dintre frati a facut succesiunea ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren, dezmembrare. buna ziua! am intalnit o problema ... vitalsmart vitalsmart Vanzare teren, dezmembrare. Buna ziua! Am intalnit o problema la achizitia unui teren. Vanzatorul are un lot de 5000mp. Pe acest teren este o casa. La OCPI ... (vezi toată discuția)