avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, am achizitionat un loc de veci recent, nu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, am achizitionat un loc de veci recent, nu am facut ...

Buna ziua, am achizitionat un loc de veci recent, nu am facut concesiune la teren, mai pot sa renunt la el si sa recuperez banii
Cel mai recent răspuns: nicusor.cumpanasu , utilizator 00:35, 19 Ianuarie 2025
Bună seara dacă fostul meu concubin vrea să treacă copilul pe actorul meu soț ce trebuie să fac

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa ma comport in acest caz milka2 milka2 buna ziua am primit astazi hotararea judecatoreasca definitiva (apel)lam facut eu in un caz cu incredintare minor si alm castigat eu locuiesc in italia aici ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate dupa concubinaj Mara2007 Mara2007 buna seara. am trait timp de 4 ani jumate in concubinaj cu o persoana. In urma cu 2 ani am achizitionat un teren intravilan, intabulat pe numele subsemnatei ... (vezi toată discuția)
Drepturile fostei sotii simona nicoleta simona nicoleta buna seara! in anul 2004 m am divortat , platesc pensie alimentara pt minor in functie de salariul minim pe economie. in 2007 am vandut un apartament ... (vezi toată discuția)