avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Preluare srl
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Preluare srl

Buna ziua , eu și soția am trimis bani pentru înființarea unui SRL fratelui și cumnatei ,noi nu am fost in tara ,ei l-au deschis ei sunt și fondatori și administratori ,noi nu am putut pentru ca ma fost plecați din țară,noi am trimis doar toate sumele de bani pentru acte ,instrumente ,marfa etc ! Acum că ne-am întors ,cum putem face repede sa devina srl-ul nostru (doar al nostru ),ei doar l-au deschis pentru noi ,dar nu suntem in acte !
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 07:58, 19 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa va coopteze în societate, ca asociați și administratori, după care ei sa se retragă din asociere și din administrare și sa va cesioneze părțile lor sociale.
Apelați la un consultant care se ocupă cu acte pentru Registrul Comertului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii la banca, familie stabilita in sua, apartament proprietate personala mirela_21 mirela_21 Buna ziua. Am cautat in subiecte un raspuns dar nu prea m-am lamurit. Stresul meu este ca sunt administratorul unui apartament (prin imputernicire notariala) ... (vezi toată discuția)
Administrator smecher ! neghina neghina Buna ziua , Sunt asociat la un SRL cu 10% si la altul cu 15%. AGA a aprobat bilantul pe 2009 pentru ambele SRL-uri precum si retragerea mea din acestea , in ... (vezi toată discuția)
Srl asociat care nu respecta hot aga. actiune in constatare RazvanOae RazvanOae Impreuna cu un amic am infiintat un SRL al carui administrator eram eu. Ulterior am hotarat sa ma retrag, sens in care prin Hotararea Adunarii Gen a ... (vezi toată discuția)