avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1153 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună dimineața! În urma unui concurs am ocupat un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună dimineața! În urma unui concurs am ocupat un nou loc ...

Bună dimineața!
În urma unui concurs, in sistemul de stat (bugetar) ,am ocupat un nou loc de munca in unitatea sanitară unde lucrez,am semnat un act adițional la CIM pe data de 14 01 2025 cu tot ce tine de SSM și fisa postului. Se mai poate anula acest act și sa revin la vechiul loc de munca(care este în aceeași unitate dar pe alta secție)?
Mulțumesc anticipat pt răspuns!
Ultima modificare: Duminică, 19 Ianuarie 2025
marianca, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:54, 19 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Anularea nu se poate face decat in instanta ..insa, ce doriti dvs se poate face tot prin incheierea unui alt act aditional pentru vechiul loc de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional cu aplicabilitate retroactiva- continuare muj muj In luna februarie 2011 am primit pt. semnat 2 ex. act aditional nesemnate de catre reprezentantul angajatorului, fara nr. nici la actul aditional si nici la ... (vezi toată discuția)
Contract durata determinata prelungire carmen1975 carmen1975 Buna seara. vreau sa intreb am un contract pe durata determinata. Titulara postului , cea pe postul careia este incadrata persoana pe durata determinata, ... (vezi toată discuția)
Atributii suplimentare Corinabv Corinabv Buna ziua Am o mica problema si vreau sa stiu ce se poate intampla in cazul in care refuz sa primesc si sa dau curs la o decizie (de preluare a atributiilor ... (vezi toată discuția)