avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara Am o întrebare am fost implicat într un ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara Am o întrebare am fost implicat într un accident ...

Bună seara Am o întrebare am fost implicat într un accident eu n am acordat prioritate dar de fapt mi a făcut flash din faruri că mă lasă să trec și a intrat în mine aș vrea să știu cât timp mi se reține permisul pe dovadă scrie că cu victime dar domnișoara nu are nimic e ok aș vrea să știu cât timp mi se reține permisul polițistul mi a zis că 90 de zile se poate așa ceva așa ceva se ia pentru alcoolul eu așa cred eu nu am consumat alcool am citit pe net 60 de zile oare cât să ia și dacă am dreptul să dau examen vă mulțumesc
Ultima modificare: Duminică, 19 Ianuarie 2025
Vasy85, utilizator

Alte discuții în legătură

Accident rutier . noghi otilia noghi otilia Buna seara.Sotul meu cu putin timp in urma a avut un accident de circ.soldat cu 2 victime unul fiind el .Sotul circula in urma unui furgon care brusc sa oprit ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan plus tamponare! care sunt consecintele? Study Brian Study Brian Am provocat un accident in data 24.11.2019, m-am tamponat cu un taxiu, acesta circuland regulamentar, neacordându-i prioritate, tin sa mentionez ca ma aflam ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala din culpa spike00spiegel spike00spiegel Buna ziua Pe 14 ianuaria am avut un accident pe trecerea de pietoni, culpa este impartita avand in vedere ca femeia este a avut 0.85 alcool in aerul expirat ... (vezi toată discuția)