avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara, mă scuzați că vă deranjez. Aș avea o ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara, mă scuzați că vă deranjez. Aș avea o nelămurire. ...

Bună seara, mă scuzați că vă deranjez. Aș avea o nelămurire. Soțul meu vrea sa ii dau împuternicirea mea toată lui, să nu mai aibe petrenți de la mine, semnateui etc. Se poate face doar pentru câteva luni? Și după să îmi recapăt drepturile de părinte înapoi?
Ultima modificare: Luni, 20 Ianuarie 2025
Andrea12345, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:16, 20 Ianuarie 2025
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se poate sa va exprimați acordul pt ceva pe durata limitata, da, 3 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietarii casei Corina271 Corina271 Am si eu o nelamurire. Eu port numele sotului si mama mea vrea sa faca acte pe casa.Cum trebuie sa procedam? Trebuie sa-l treaca si pe sotul meu in actul de ... (vezi toată discuția)
Procură notarială pentru pașaport minori. buna ziua! va rog sa mă lămuriți. in ... George 1234567890 George 1234567890 Buna ziua! Va rog sa mă lămuriți cu nedumeririle mele. In cazul in care nu voi fi de acord cu semnarea procurii de părăsire temporală a minorului în alt ... (vezi toată discuția)
Divort prin separare in fapt (mai mult de 2 ani) Laura_89 Laura_89 Buna seara, Ma numesc Laura, am 27 ani. Eu si sotul meu suntem casatoriti civil din 2013. Suntem separati in fapt din 2014. Inca nu am divortat, ne-am ... (vezi toată discuția)