Buna ziua,
In 2023, un vecin a sarit sa o loveasca pe mama mea cu un par, eu m-am bagat sa o apar si m-a trantit jos, muscandu-ma de piept. Am fost si am depus plangere amandoi la politie si certificat medico-legal pentru mine. Timp de un an politistele de la sectia de politie au zis mamei ca dosarul este inca sub ancheta la procuratura. Dupa un an si jumatate in 2024 am scris la procuratura sa vad unde este dosarul. Raspunsul a fost urmatorul: dosarul se afla inca la politie nu a fost trimis la procuratura nici dupa un an jumatate iar mama nici nu este parte in dosar. Mama a intrebat politista responsabila de ce nu a fost trimis dosarul ca sa-i se raspunda ca ea spera ca se va impaca cu vecinul si ca ea a decis ca nu merita sa o puna pe drumuri. Am facut plangere la politie dpentru tergiversarea de catre politie a dosarului, raspunsul de la politie imi zice ca plangerea mea a fost trimisa la procuratura. As dori sa ma ajutati sa-mi spuneti ce pot sa fac ca dosarul sa nu fie musamalizat. Unde sa mai fac plangere? vecinul vinovat avea deja o alta condamnare cu suspendare ( dupa spusele politistei) si cred ca de aceaia se amana plangerea mea.
Multumesc pentru ajutor,
Lovituri
ioasaf
Am urmatoarea problema : in urma unor neintelegeri pentru un gard intre sotul meu si un alt vecin s-a ajuns la lovituri. Am fost la medicul legist dar nu am ... (vezi toată discuția)