avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua, Sunt în concediu creștere copil pana la ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua, Sunt în concediu creștere copil pana la data de ...

Bună ziua,
Sunt în concediu creștere copil pana la data de 15.06.2025.
Dacă firma da faliment înainte sa ma întorc la munca ce se întâmplă. Pot primi șomaj.
Mulțumesc.

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:53, 20 Ianuarie 2025
Da, veti intra in somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca firma da faliment inainte sa nasc....ce se intampla? ContSters129640 ContSters129640 Buna ziua! Sunt insarcinata si lucrez la o firma care, cred eu, va da faliment. De aceea sunt foarte ingrijorata. Eu ar trebui sa nasc la inceputul lunii ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului - pot beneficia in situatia in care firma la care sunt angajata intra in faliment inainte sa nasc? paula_por paula_por In mare povestea mea. Sunt insarcinata si urmeaza sa nasc la mijlocul lui iulie 2010. Din decembrie 2009 sunt in concediu medical, avand o sarcina cu mari ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil Florance2000 Florance2000 buna dimineata, am o prietena care se afla in concediul de crestere copil si ar trebui sa se intoarca la munca in ianuarie 2011. societatea la care a lucrat ... (vezi toată discuția)