avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, am o întrebare, pentru cine, cunoaște în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, am o întrebare, pentru cine, cunoaște în cauză, ...

Buna ziua, am o întrebare, pentru cine, cunoaște în cauză, mulțumesc anticipat!
In vederea dezbateri succesiunii între frați, respectiv tata a avut o casa înainte de căsătorie într-o reședința de județ,unde a avut si ultimul domiciliu,iar în alt județ părinții au dobândit un apartament în timpul căsătoriei,intreabarea ar fi, pentru apartament , dezbaterea succesiunii se face la notarul in raza căruia se află imobilul,sau și la notarul in raza căruia tata a avut ultimul domiciliu,in situația în care ambii părinți sânt decedați,sora a renunțat la moștenire din partea tatălui, iar pentru ambele imobile până în prezent nu s-a dezbătut succesiunea
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 18:21, 20 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La notarul de la ultimul domiciliu.
Nu contează unde se afla imobilele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire stefan70 stefan70 Buna ziua.Tatal meu a murit acum 4 ani, iar acum trebuie sa dezbatem mostenirea, adica un apartament si bunurile. Mentionez ca santem 2(doi) frati si mama ... (vezi toată discuția)
Notarul refuză să deschidă succesiunea pentru că un teren se află în alt județ. ce pot face, cui să mă adresez? Prumcp Prumcp Bună ziua! În masa succesorală a mamei mele decedate se află mai multe bunuri, printre care un teren aflat în județul în care ea, eu și sora mea avem ... (vezi toată discuția)
Procedura succesiune Lily2012 Lily2012 Buna ziua, Va rog sa ma indrumati cu privire la procedura succesiunii de urmat in cazul in care ambii parinti au decedat, primul in 2008, iar al doilea in ... (vezi toată discuția)