avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dosar pe rol la judecatorie pentru partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dosar pe rol la judecatorie pentru partaj

am primit citatie de la judecatoria Neamt pentru partaj succesoral cu fratele pe 22 feb;
ce se intimpla daca nu ma duc?
mama a decedat in 2008 si nu am facut succesiunea pina acum
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:59, 12 Februarie 2010
buna ziua!
si pe cine imputerniciti?
a da o procura insemna a mandata pe cineva ca in numele dvs si pt dvs sa execute um anumit mandat.
Buna ziua,
suntem 7 frati in partaj, unul dintre ei locuieste la aceeasi adresa unde a locuit mama; acelui frate vreau sa i dau procura.
care vor fi efectele?
multumrsc pt raspuns.
O zi buna!
puteti sa-l mandatati pe fratele dvs. in acest sens . important este sa faceti dovada ca ati acceptat succesiunea si ca nu sunteti straina de succesiune !!
iar in acest caz dosarul se va judeca si se vor stabili cotele-parti cuvenite fiecaruia dintre succesori . ( inclusiv dvs. !! )
Buna ziua
Va rog sa mi spuneti cum fac dovada ca am acceptat succesiunea si ca nu sunt strain de succesiune !! ;
dupa moartea mamei in noe 2008 nu am facut - intocmit nici un act la notar
Va rog datimi un sfat .
Va multumesc!
prin acte de acceptare tacita, preluarea de bunuri mobile, plata unui impozt, act de dispozitie etc...

Alte discuții în legătură

Succesiune la notar sau la avocat? cristyana cristyana Tatal meu a decedat in urma cu trei luni si impreuna cu fratele si mama mea am hotarat sa facem succesiunea. Intrucat parintii mai detineau mai multe imobile, ... (vezi toată discuția)
Acceptare tacita a succesiunii prin plata impozitelor ely_f ely_f Sora mea locuieste in casa parinteasca a sotului ei, parintii sunt decedati, el a avut grija de gospodarie de atunci ( 20 ani). Au fost informati, cum ca, ... (vezi toată discuția)
Dreptul sotului la mostenire marrianne marrianne Am o intrebare: in cazul in care, dupa divort, sotia se recasatoreste, cel de-al doilea sot poate avea drept la mostenirea sotiei din partea parintilor ei ... (vezi toată discuția)