avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua Am fost chemată la poliție sa dau o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua Am fost chemată la poliție sa dau o declarație în ...

Buna ziua
Am fost chemată la poliție sa dau o declarație în calitate de martor. Am fost citata la domiciliul meu din Ro dar eu ma aflam la munca in strainatate (unde am si aici domiciliu cu acte in regula). Am fost sa dau declaratia si am solicitat sa imi deconteze si cheltuielile de transport din străinătate pana in Ro, deoarece am venit special pt asta in tara. Mi-au spus ca nu deconteaza decat cheltuielile de la domiciliul din Ro pana la secția de poliție. Asa este?
S-a confruntat cineva cu aceasta situatie?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:57, 21 Ianuarie 2025
Puteti sa ziceti ca nu sunteti în tara și va luau declaratie prin comisie rogatorie. Nu va decontează.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neprezentare in urma citarii ioasaf ioasaf Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce se poate intampla daca cineva nu se prezinta la tribunal in urma citarii. A fost martor la un accident rutier dar in alt ... (vezi toată discuția)
Comisie rogatorie pentru martor marinica71 marinica71 am primit o citatie de la politia buzau sa ma prezint in calitate de martor privind savarsirea infractiunii de furt.eu locuiesc la iasi si nu am timpul necesar ... (vezi toată discuția)
Prezentare la politie sdsr1 sdsr1 Am o intrebare: daca cineva a savarsit o infractiune sa zicem la Timisoara si a mentionat si numele meu atunci, daca sunt chemat sa dau o declaratie in acel ... (vezi toată discuția)