avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara daca soțul are un program de vizitare ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara daca soțul are un program de vizitare fetița de ...

Bună seara daca soțul are un program de vizitare fetița de la 12 și mereu găsește scuze că poate ajunge la 12 sunt obligata sa respect și să stau după el asteptandul decla 12 la 18 ? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:50, 21 Ianuarie 2025
Nu, ii trimiteți mesaj dacă aveți alt program cu copilul pt ca el bu a venit la 12 și nu a anunțat ca întârzie sau când vine în timpul programului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ore de vizita minor mihamiha14 mihamiha14 Buna ziua! Fostul sot are drept de vizita,acasa la fratele sau unde are si el domiciliu,in fiecare sambata intre orele 10.00-20.00. din 2009 abia acum si-a ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca fostul intarzie? cristinica11 cristinica11 Buna ziua, am o hotarare definitiva prin care fostul are dreptul sa ia copilul de 3 ani la domiciliul sau de vineri ora 10 -duminica ora 19. Ce se intampla ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, vă rog frumos să mă ajutați cu un răspuns. În ... Christinne2013 Christinne2013 Bună ziua, Vă rog frumos să mă ajutați cu un răspuns. În weekend ul 1 si 3 tatăl copilului nostru are program de vizită. Întrebarea mea ... (vezi toată discuția)