avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am depus dosarul de pensie la limita de varsta pe ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am depus dosarul de pensie la limita de varsta pe 23.12.2024 ...

Am depus dosarul de pensie la limita de varsta pe 23.12.2024 si nu mai lucrez, mai am asigurare medicala de sănătate?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:11, 21 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunteti aisgurat inca 3 luni de la data incetarii c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie limita de varsta.continuarea activitatii avem o salariata ... antoana.raiu antoana.raiu Pensie limita de varsta.Continuarea activitatii Avem o salariata care a implinit varsta de pensionare in luna octombrie 2021,a depus dosarul la casa de ... (vezi toată discuția)
Pensie limita varsta redusa cu grupa 2na1960 2na1960 Un salariat care si-a depus cu 01.03.2018 dosarul de pensie limita varsta redusa cu grupa de munca cum trebuie sa procedeze? Eu am lucrat pana la 11.05.2018, ... (vezi toată discuția)
Pensionare limita de varsta cu continuarea activitatii mihaidtru mihaidtru - Depus dosar pensionare pentru limita de varsta la data de 19.05.2015 la Casa teritoriala de pensii Prahova. - Primit decizie acordare pensie pentru limita ... (vezi toată discuția)